Certificering - GEBOCOM Consulting

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Frank Geldhof is in 2002 gecertificeerd op het gebied van Project Management.

Over de certificering
De projectmanagement branche-organisatie is het kennisplatform ter bevordering van het vak­manschap en het kennisknooppunt voor overzicht en inzicht in de ontwikkelingen van het vak. Zij zijn onafhankelijk ten aanzien van organisaties en methodieken. Ook zijn zij onderdeel van de internationale branche-organisatie en werken actief mee aan de ontwikkeling van internationale standaarden.

Als projectmanage­ment kennisplatform in de maatschappij is deze steeds meer zichtbaar. Gedreven vanuit het commitment om een bijdrage te leveren aan ‘Betere projecten voor een betere wereld‘, werkt de Branchevereniging aan:

  1. Inspireren vanuit het principe we share
  2. Professionaliseren vanuit het principe we learn
  3. Certificeren en Waarderen vanuit het principe we benefit

De Branche-organisatie ondersteunt volgens deze principes actief de ontwikkeling van het vak, professionals en organisaties om te werken aan kwalitatief betere projecten voor een betere wereld.

Voor de Branche
Een netwerkorganisatie die professionals en bedrijven/organisaties bij elkaar brengt en kennisknooppunt op het gebied van project en programma management. De Branchevereniging is onafhankelijk in haar opstelling ten aanzien van organisaties en methodieken en brengt toegevoegde waarde voor haar leden (organisaties en individuen).

Netwerk van professionals en gecertificeerden
De Branchevereniging doet dit o.a. door het opzetten, onderhouden en uitbouwen van netwerken van, met en door professionals en organisaties in het vak, het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek  en het stimuleren van certificering van projectmanagers. Daarnaast is de Branchevereniging actief in het signaleren van nieuwe ontwikkelingen in het vak en het leggen van verbindingen met en tussen een breed scala aan bedrijven en branches waarin project- en programmamanagers actief zijn.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu